The Academy Collection leesbril

Met de klassieke Academy Collection leesbrillen ga je een stuk terug in de tijd terwijl je blijft bij de kwaliteit van nu. De modellen van The Academy Collection geven een gevoel van vroeger dankzij hun uiterlijk, maar bestaan uit de modernste fabricagetechnieken voor zowel glas, als montuur. De gouden leesbrillen van The Academy Collection lijken gemaakt van 14-karaats goud. Maar in werkelijkheid is het een gouden laag over het metaal heen. Ook toe aan een beetje een klassieke stijl in deze snelle moderne wereld? Neem eens een kijkje hier beneden.

Goud of zilver?

Liever op de voorgrond treden of houdt u zich liever wat in de luwte? Bij The Academy Collection zijn er voor de liefhebbers van aandacht de gouden leesbrillen. Voor degene die niet zozeer alle aandacht wil vangen is er het zilveren exemplaar. Het prachtige scharnier en de lange poten geven de leesbril een chique uitstraling. En daarbij komt dat de leesbrillen 100% nikkelvrij zijn.

Klassiek goede service

Mijnleesbril staat altijd al garant voor een goede en adequate service. Deze klassieke gedachtegang hanteren wij nog steeds maar al te graag. De leesbrillen van The Academy Collection worden speciaal naar uw eigen sterkte ingeslepen om vervolgens bij u thuis afgeleverd te worden. Bij verdere vragen en aanmerkingen kunt u ons altijd bereiken via de mail of via ons telefoonnummer: 026-363 84 59.