Kleine leesbril

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. En zo is het maar net! Bij mijnleesbril hechten wij ook veel waarde aan de kleintjes. Tegenwoordig draait het vaak om zo groot mogelijk, maar klein kan ook hartstikke mooi en leuk zijn. Zeker bij leesbrillen! Kleine leesbrillen zijn er in verschillende soorten. Look over, opvouwbaar, pootloos, bij mijnleesbril kan het niet gek genoeg. Uiteraard heeft u ook keuze uit super leuke kleuren. Groen, blauw, rood  of toch klassiek zwart? Neem hieronder een kijkje in ons assortiment en laat u zelf verassen door het aanbod.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een leuke Nooz op de neus

Een leuke kleine leesbril die meteen opvalt binnen de collectie is die van Nooz. Deze vallen meteen op vanwege het ontbreken van pootjes. Het leesglas is gemakkelijk op uw neus te klikken en blijft fantastisch goed zitten. Het kan daarentegen meegenomen worden als sleutelhanger waardoor u uw leesbril nooit kwijt raakt! Misschien heeft u het al door, maar wij zijn enorm fan van deze kleine toppers. Gaat u toch liever voor een wat duurdere prijsklasse, maar nog steeds zonder pootjes, dan kunt u kiezen voor de wat meer klassiekere Seeoo. Hierbij kiest voor een chiquere look, wat natuurlijk ook erg mooi staat.

Ongelofelijke opvouwbaarheid

Een leesbril is niet meer hetzelfde als dat het vroeger was. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos, waardoor er bij de aankoop van een leesbril naar meerdere facetten gekeken kan worden. Zo ook de opvouwbaarheid van het model. Een top bril op het gebied van opvouwbaarheid is die van Figoline. Dit Zwitserse brillenmerk heeft een leesbril gemaakt die alle kant op gevouwen en gedraaid kan worden waardoor het een ideale leesbril is voor op reis. Oeps, u bent vast ook wel eens per ongelijk op uw bril gaan zitten? Met deze opvouwbare leesbrillen hoeft u niet meer bang te zijn voor buigende pootjes en krakende scharniertjes. Alles blijft gewoon heel!