Rand-/montuurbril

Rand-/montuurbril? Wat is dat? Het is eigenlijk heel simpel. Het zijn leesbrillen waarbij de leesglazen geheel omrand zijn. Er zijn namelijk ook leesbrillen waarbij de leesglazen niet omrand zijn. Bij mijnleesbril heeft u keuze uit meer dan 30 merken. Dit betekent dat de kans groot is dat u bij ons uw ideale leesbril gaat vinden. Van groot tot klein en van rond tot recht, bij mijnleesbril.nl zit het allemaal in het assortiment.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De voordelen

Wat is het verschil tussen volledig omranden leesglazen en randloze leesbrillen? Wanneer de leesglazen van uw leesbril volledig omrand zijn dan is uw leesglas beter beschermd tegen eventuele beschading dan wanneer uw leesglas maar deels omrand is. Uw leesbril is dus iets stabieler. Daarnaast is het voor degene die houden van een betrouwbare, goede leesbril een logische keuze.

Prijsklasse

De prijzen van de leesbrillen verschillen erg van elkaar. Voor degene die gaat voor simpel, zonder fratsen zijn er al leesbrillen vanaf 12 euro. In deze lagere prijsklasse vinden we merken als I Need You, Polaroid en Readloop. In een iets hogere prijsklasse komen we merken als Eyebobs, Nordic Glasögon en Frank and Lucie tegen. Deze modellen zijn trendy en voorzien van nodige extra’s. In de hoogste prijsklasse zitten merken als Ray-Ban, Porsche Design en Persol.

Dus bent u op zoek naar fijne leesbrillen met geheel omrande leesglazen, kijk dan gerust een keer ons assortiment door. Twijfelt u over andere randzaken, zoals uw sterkte, oogmetingen of zaken rondom de leesbril? Dan kunt u altijd de blogs op onze website bekijken of contact opnemen met onze experts. Zo hopen we sam en met u de ideale leesbril te vinden.