Prego leesbril

Mijnleesbril biedt u van Prego de collectie van topdesigne Karen Simonsen. De leesbrillen zijn geheel in eigen stijl ontworpen. De leesbrillen hebben een mooie klassieke vorm en geven een extra dimensie aan uw look. U weet wat u krijgt bij aankoop van een leesbril van Prego. Stabiliteit en uitstraling in verschillende rechthoekige en ronde modellen.

Let the sun shine!

Naast de normale leesbrillen heeft Karen Simonsen ook leeszonnebrillen ontworpen. Deze lijken op de leesbrillen, maar zijn voorzien van perfecte kwaliteit zonneleesglas. Met deze leeszonnebril hoeft u niet te switchen van leesbril naar zonnebril, maar heeft u een leesbril op sterkte en zonnebril in één. Voor de liefhebber van de pilotenbril is er de volledig metalen ronde zonneleesbril van Prego. Voor de ander zijn er de lees(zonne)brillen gemaakt van TR90. Dit is een soort kunststof.

Diverse kleuren

De normale leesbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende donkere kleuren. Uiteraard is er een zwarte leesbril. Ook is er keuze uit zwart met een lichtbruine touch. Verder zijn er de kleuren grijs en havanna. Bij de leesbrillen van Prego bent u verzekerd van topkwaliteit. Zo ook bij deze uitvoering, ontworpen door Karen Simonsen. Daarnaast kan u bij mijnleesbril uitgaan van de beste service dus zal uw Prego zo snel mogelijk bezorgd worden.