Oranje leesbrillen

Oranje boven! Er gaat niks boven onze eigen Hollandse Oranje glorie. En waarom zou u dat niet in uw leesbril willen? Bij mijnleesbril heeft u keuze uit merken als Porsche Design, I Need You, Proximo, Readloop  en nog een aantal andere. De kleuren oranje verschillen onderling nog van elkaar in donkerheid. Sommige leesbrillen zijn donkeroranje, andere zijn wat meer lichtoranje. Voor ieder wat wils! Bekijk hieronder het gehele aanbod.

Leuk, een keer wat anders!

Een vreemde eend in de bijt in het assortiment oranje leesbrillen is die van Figoline. Dit Zwitserse leesbrillenmerk heeft hele originele, tevens leuke leesbrillen. De leesbrillen zijn opvouwbaar totdat ze niet groter zijn dan een pen. Overal in mee te nemen en dus super handig voor op reis. Het draaisysteem is een vernuftige vinding dat er voor zorgt dat de leesbril, ondanks de vouwbaarheid, extra sterk is. Hierboven ziet u hem in het oranje. Uiteraard is de leesbril ook verkrijgbaar in andere leuke kleuren.

Toch liever een klassieker?

Ga u toch liever voor uw eigen vertrouwde model? Geen probleem. Een fijne standaard leesbril zonder veel rare fratsen is de Oranje Woody van I Need You. Deze leesbril is sober, zeer degelijk en van een prima prijs. Voor minder dan €20 heb je deze leesbril al. Ook Proximo  heeft een goede, simpele leesbril voor ongeveer dezelfde prijs. Wanneer u nog wel een extraatje aan u leesbril wil is de Oranje Blueberry computerbril een goede keuze. Deze leesbril is voorzien van blauw lichtfilter. Dit zorgt ervoor dat uw ogen beschermd zijn tegen het licht van uw beeldscherm.

Staat uw ideale oranje leesbril er niet bij? U kunt altijd contact opnemen door ons te bellen of te mailen info@mijnleesbril.nl. Onze experts voorzien u graag van de nodige informatie over de leesbrillen.