Ofar leesbril

Ofar is al lange tijd een gerenommeerd brillenmerk. Het fijne van de Ofar leesbrillen is dat het kwaliteit biedt en dat voor een zeer goede prijs. Deze uniseks leesbrillen onderscheiden zich in comfort en gaan moeiteloos de concurrentie aan met andere merken. Er is keuze uit zowel ronde als ovale monturen. 

Het bedrijf

Ofar is vroeger begonnen als eenmansbedrijf, maar al gauw groeide het bedrijf uit tot een internationaal sterk bedrijf binnen de optiekbranche. Ofar heeft als motto: Optical Quality. Het hecht waarde aan een goede klantenkring en vindt vertrouwen tussen hen en de partners erg belangrijk.

‘Houten’ pootjes

Het leuke aan de Ofar leesbrillen is dat het pootje doet vermoeden van hout te zijn. Het lijkt dus net alsof er houten pootjes aan zitten, maar in werkelijkheid zijn de pootjes van kunsstof. Hierbij heeft men dus twee-in-één. Het uiterlijk van een houten bril en de comfort van het kunsstof.

Kleuren

De Ofar brillen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo is er keuze uit de Ofar brillen met houten poot waarbij de glazen geframed zijn in het zwart, blauw  of rood. Verder is er nog de opvallende Ofar Doktor. Deze geheel blauwe leesbril is echt aanwezig op uw gezicht en maakt een statement. Het is een stevige en stoere retro leesbril die bestaat uit geheel ronde glazen en zowel door man als vrouw gedragen kan worden.

Al met al is de Ofar leesbril een zeer geschikte keuze wanneer je kiest voor simpel comfort voor een zeer betaalbare prijs. De leesbril geeft kleur aan uw gezicht en brengt een extra dimensie door de houten pootjes. U hoeft niet bang te zijn dat de bril van het gezicht afglijdt dankzij de fijne vorm van de pootjes.