Monocle Madness

De monocle is nu helemaal hip, maar bestaat al honderden jaren. De bril zat eeuwenlang niet op de neus namelijk, maar werd als een loep voor het oog gehouden. Of dus in het oog geklemd. Eeuwenlang bleven brillenmakers zoeken naar het meest praktisch montuur, tot ze de brilpootjes achter het oor uitvonden. En nu is de monocle het hipsterproduct als alternatief voor een bril. Baard en monocle? Topcombinatie. De monocle van Monocle Madness is een hippe Engelse monocle in een grappig metalen doosje.

Dames leesbrillen modieus én comfortabel

Bij mijnleesbril wordt er echt waarde gehecht aan het belang van een leesbril. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de leesbril niet slechts gezien wordt als een handige tool, maar ook echt als een modieus onderdeel van de look van de vrouw. Door het kiezen van de juiste leesbril kan de bril worden aangepast aan de kledinglijn en andere accessoires als oorbellen en kettingen. Hoe leuk is het om je leesbril te kunnen matchen met je outfit! Het is normaal dat op een bepaalde leeftijd de ogen minder worden. Wanneer dit het geval is moeten mensen zich comfortabel voelen bij de leesbril die ze gebruiken.

Voor elk gezicht een passende dames leesbril

De damesleesbrillen zijn verkrijgbaar in elke soort en maat en in kan in verschillende sterktes worden besteld. Draagt u graag ronde glazen en een dun frame of gaat u toch liever voor de rechthoekige glazen met dik frame? Het maakt niet uit, want mijnleesbril heeft voor elk gezicht een perfecte leesbril in het assortiment. Verder is er keuze uit allerlei verschillende kleurencombinaties. Of het nou klassiek zwart is of fel oranje, bij mijnleesbril is het allemaal mogelijk.

Dus bent u een vrouw en op zoek naar een hippe, sportieve, zakelijke of toch klassieke dames leesbril? Grote kans dat uw perfecte leesbril te vinden is in het assortiment van mijnleesbril. Dus wacht niet langer en ga nu op zoek naar uw perfecte damesleesbril.