Magneetbril

Bent u ook altijd uw leesbril kwijt? Het zou toch ontzettend handig zijn als uw leesbril als een magneet aan u vasthangt, nietwaar? Dat kan! Mijnleesbril biedt ook magneetbrillen. Deze brillen bevatten een magneetje in de neusbrug, waardoor u de leesbril open en dicht kan maken. Deze magneetbril hangt u zo makkelijke, losjes om uw nek. Zo blijft uw leesbril altijd in de buurt en bent u hem nooit meer kwijt!

Magneetbril van Nordic Glasögon

Een magneetleesbril is niet alleen praktisch, maar ze zien er ook nog eens mooi uit! Mijnleesbril biedt magneetbrillen van het merk Nordic Glasögon. Deze magneetbrillen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kiest u de kleur Black Milk? Dit is een combinatie tussen zwarte en witte tinten. Of kiest u toch voor de Black Havanna? In deze variant is zwart de hoofdkleur, maar zijn er ook havanna tinten te bekennen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor Black Demi. Deze magneetbril bevat de kleuren zwart en bruin. Uiteraard zijn de magneetbrillen van Nordic Glasögen ook verkrijgbaar in de basiskleuren, zoals groen, havanna en blauw. Welke wordt uw nieuwe favoriet?

Materiaal van de magneetbril

De magneetleesbrillen van Nordic Glasögon zijn gemaakt van het materiaal TR90. Dit is een heel lichte en flexibele kunststof. Door deze eigenschappen zit deze leesbril erg comfortabel. Daarnaast is het ook een duurzaam materiaal.

Magneetbril bij mijnleesbril.nl

Als u een magneetbril zoekt, dan bent u bij mijnleesbril.nl aan het juiste adres. Mijnleesbril.nl is namelijk de grootste leesbrillenwinkel van Nederland. Dus er zit altijd wel een geschikte magneetleesbril voor u tussen. Heeft u hulp nodig met uw keuze of heeft u overige vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag!