iZi reader leesbril

Voor een goed betaalbare leesbril van uitstekende kwaliteit bent u hier op het goede adres. De leesbrillen van iZi reader bevatten geen rare fratsen, maar zijn van prima kwaliteit. Er is keuze uit verschillende vormen en kleuren. Rond  of rechthoekig, beide zijn aanwezig in het assortiment van iZi reader. Bedoelt voor werk of voor een feestje? U heeft keuze uit zakelijke- , maar ook wat meer feestelijke leesbrillen.

Verschillende modellen 

De leesbrillen van iZi reader die verkrijgbaar zijn op mijnleesbril.nl zijn te verdelen in twee soorten. Allereerst heb je de grote leesbrillen. Deze modellen zijn strak van design en bedekken een groter deel van het gezicht dan de kleinere lookovers. De lookover leesbrillen zijn bedoelt om naast het lezen om je heen te kunnen kijken boven de leesbril. 

Wat een kleurenfestijn!

Wat is uw lievelingskleur? De kans dat je die terugvindt in ons assortiment is reuze groot. We hebben namelijk veel verschillende kleuren iZi reader leesbrillen. Zwart, havanna, blauw  of rood, niks is onmogelijk bij mijnleesbril. Bekijk snel het gehele assortiment