Houten leesbril

Een houten leesbril, kan dat? Tuurlijk kan dat! Bij mijnleesbril kan (bijna) alles. De leesbrillen zijn alleen in de pootjes voorzien van hout. De rest is gemaakt van kunststof. Bij mijnleesbril zijn alleen leesbrillen van Eyebobs beschikbaar in het hout. Er zijn twee soorten beschikbaar. Ben je echt een geluksvogel, dan is de ‘Lucky Bamboo’ misschien iets voor jou. Met deze leesbril kan het geluk niet lang op zich laten wachten. Eentje die er op lijkt, maar iets groter is qua leesglas is de ‘Oh Shoot’. De leesbrillen zijn hieronder te bewonderen.

Eyebobs

De leesbrillen van Eyebobs zijn altijd typerend vanwege hun grappige benaming. Vaak is de boodschap van de naam terug te vinden in de leesbril zelf. Zo is er de ‘Topless’, die zijn benaming te danken heeft aan de randloze bovenkant van het leesglas. Ook is er de ‘Flat Tire’ waarbij er een deukje zit onderin het leesglas (wat uiteraard ook zo hoort). Verder zijn er nog een aantal andere leuke, grappige, maar vooral ook handige leesbrillen die Eyebobs te bieden heeft.

Liever ander materiaal? Geen probleem

Toch liever iets anders dan hout? Dan heeft u keuze uit verschillende andere materialen. Zo is er keuze uit de wat meer standaard materialen als kunststof en metaal. Wat tegenwoordig ook veel gebruikt wordt, vooral vanwege de lichte en sterke fundering, is acetaat. Dit materiaal is ijzersterk, terwijl dat niet ten koste gaat van de lichtheid van de leesbril. Verder is er nog keuze uit TR90, aluminium, fluweel en zelfs rubber!