Blauw licht filter leesbril

Steeds meer mensen slapen met hun mobiel of ipad naast hun bed. Vlak voordat het licht uitgaat checken ze nog even hun mail of het nieuws. Het blauwe licht dat LED’s, zoals tablets, smartphones, laptops etc. (ook tv trouwens) uitstralen, is schadelijk voor ogen. En zorgt ook vaak voor slaapstoornissen waardoor men wederom naar de smartphone grijpt.

Er zijn speciale (lees)brillen, met en zonder sterkte, die dit blauwe licht filteren. De BLP LENS technologie in dergelijke brillen beschermt de ogen en filtert het schadelijke blauwe licht. Misschien slim om zo’n (lees)bril met blauw filter ook naast je bed te leggen?

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Dames leesbrillen modieus én comfortabel

Bij mijnleesbril wordt er echt waarde gehecht aan het belang van een leesbril. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de leesbril niet slechts gezien wordt als een handige tool, maar ook echt als een modieus onderdeel van de look van de vrouw. Door het kiezen van de juiste leesbril kan de bril worden aangepast aan de kledinglijn en andere accessoires als oorbellen en kettingen. Hoe leuk is het om je leesbril te kunnen matchen met je outfit! Het is normaal dat op een bepaalde leeftijd de ogen minder worden. Wanneer dit het geval is moeten mensen zich comfortabel voelen bij de leesbril die ze gebruiken.

Voor elk gezicht een passende dames leesbril

De damesleesbrillen zijn verkrijgbaar in elke soort en maat en in kan in verschillende sterktes worden besteld. Draagt u graag ronde glazen en een dun frame of gaat u toch liever voor de rechthoekige glazen met dik frame? Het maakt niet uit, want mijnleesbril heeft voor elk gezicht een perfecte leesbril in het assortiment. Verder is er keuze uit allerlei verschillende kleurencombinaties. Of het nou klassiek zwart is of fel oranje, bij mijnleesbril is het allemaal mogelijk.

Dus bent u een vrouw en op zoek naar een hippe, sportieve, zakelijke of toch klassieke dames leesbril? Grote kans dat uw perfecte leesbril te vinden is in het assortiment van mijnleesbril. Dus wacht niet langer en ga nu op zoek naar uw perfecte damesleesbril.