Caramel leesbrillen

Mmm dat klinkt lekker! En dat is het ook. Bij mijnleesbril zijn er zelfs leesbrillen in de kleur van caramel. Deze fijne lichtbruine kleur straalt fijnheid uit en is dan ook goed te matchen met de rest van de outfit. De kleur is verkrijgbaar in verschillende merken zoals Blueberry, Readloop, Eyebobs  en Frank en Lucie. Bent u wel benieuwd naar deze fijne kleur? Bekijk dan snel de collectie caramel kleurige leesbrillen hieronder.

Zelfde prijsklasse

De leesbrillen met caramelkleur zitten allemaal ongeveer in dezelfde prijsklasse. De goedkoopste leesbril heeft u voor €34,95. De duurste caramel-kleurige leesbril heeft u voor €54,95. Bij deze leesbrillen bent u verzekerd van een stabiele leesbril die goed past op uw gezicht. Een echte topper is de Frank and Lucie leesbril. Deze doet het al lange tijd erg goed en is dus een aanrader.

Grappig of serieus?

Voor een serieuzere leesbril is de Blueberry Toffee een goede keuze. Deze leesbril beschermd uw ogen tegen de blauw licht van uw beeldscherm. Toch liever een wat grappiger montuurtje? Dan is de “Torte Reform” perfect. Het is een funky versie van een klassieke stijl. Of u neemt ze gewoon allebei.  Het is immers nooit verkeerd om een reserve leesbril te hebben.