Winkelmandje

Winkelmandje

Dames leesbrillen

Zoek je een mooie dames leesbril? Bij Mijnleesbril ga je hem zeker vinden. Wij hebben een zeer compleet assortiment damesbrillen in alle soorten en maten. 

Foto-tabel Lijst

Producten 61-80 van 218

Van laag naar hoog sorteren
 1. Leesbril Frank and Lucie Eyecontact
  Prijs: € 49,50
 2. Leesbril Elle EL15936
  Prijs: € 24,95
 3. Leesbril Eyebobs Topless 2110
  Prijs: € 72,50
 4. Leesbril Porsche Design P8812
  Prijs: € 149,00
 5. Leesbril Have a Look Mood
  Prijs: € 34,95
 6. Leesbril Polaroid PLD0017 R
  Prijs: € 29,50
 7. Leesbril Readloop Hurricane
  Prijs: € 34,95
 8. Leesbril Frank and Lucie Eyeball
  Prijs: € 49,50
 9. Leesbril Porsche Design P8813
  Prijs: € 149,00
 10. Leesbril Readloop Tradition
  Prijs: € 34,95
 11. Leesbril Nannini Newfold opvouwbaar
  Prijs: € 21,95
 12. Leesbril Elle EL15935
  Prijs: € 24,95
 13. Zonneleesbril bifocaal Maui Jim Hookipa
  Prijs: € 199,00
 14. Leesbril If Compact
  Prijs: € 34,95
 15. Leesbril Elle EL15937
  Prijs: € 24,95
Foto-tabel Lijst

Producten 61-80 van 218

Van laag naar hoog sorteren

Dames leesbrillen, van modieus en trendy tot comfortabel en duurzaam

Wat vind je belangrijk? De kleur? De vorm? Het materiaal? In onze webshop vind je alle denkbare leesbrillen. Van eenvoudig tot luxe, van heel betaalbaar tot wat duurder. We verkopen meer merken dan je denkt en wellicht ook meer dan je kent! Van Proximo tot I Need You en van Ray-Ban tot Vista Bonita. Wij durven te zeggen dat we voor iedere vrouw de juist leesbril hebben.

Bij Mijnleesbril weten we hoe belangrijk een leesbril is. Niet alleen als zichtoplossing om vanaf een bepaalde leeftijd ook de kleine lettertjes nog te kunnen lezen, maar ook als onderdeel van je look. Je kunt een leesbril heel eenvoudig aanpassen op je outfit, net zoals je je sieraden en andere accessoires afstemt op je garderobe van die dag of gelegenheid. De juiste leesbril kan het puntje op de i van je outfit zijn! Kies verschillende kleuren die passen bij je kleding. Wij hebben leesbrillen in alle kleuren van de regenboog.

Natuurlijk moet een leesbril ook fijn en comfortabel dragen

Je wilt hem niet duidelijk op je neus voelen zitten en ook mag hij niet knellen. Bij Mijnleesbril vind je voor elk gezicht een passende bril. Onze damesleesbrillen zijn er in vele soorten en maten en uiteraard in veel verschillende sterktes. Houd je van ronde glazen en een dun frame of meer van rechthoekige glazen en een stevig montuur? Wij hebben het allemaal in huis. In ons assortiment vind je voor elk gezicht, in elke vorm, de perfecte leesbril. In heel veel kleuren, modellen en uitvoeringen. Van zakelijk en klassiek, tot hip en sportief. Voor iedere stijl, iedere smaak en iedere wens hebben wij de juiste leesbril.