Winkelmandje

Winkelmandje

Dames leesbrillen

Zoek je een mooie dames leesbril? Bij Mijnleesbril ga je hem zeker vinden. Wij hebben een zeer compleet assortiment damesbrillen in alle soorten en maten. 

Foto-tabel Lijst

Producten 41-60 van 196

Van laag naar hoog sorteren
 1. Leesbril Frank and Lucie Eyewonder
  Prijs: € 49,50
 2. Leesbril Frank and Lucie Eyecube
  Prijs: € 49,50
 3. Extra platte leesbril INY David
  Prijs: € 27,50
 4. Leesbril INY Tailor
  Prijs: € 19,95
 5. Leesbril INY Classic Estate
  Prijs: € 16,95
 6. Leesbril Visibilia Moxxi
  Prijs: € 24,50
 7. Leesbril Vista Bonita Classic Met Blauwlicht Filter
  Prijs: € 23,95
 8. Leesbril Frank and Lucie Eyefresh
  Prijs: € 49,50
 9. Leesbril Readr. KLH144 Met Zonneclip
  Prijs: € 24,95
 10. Opvouwbare leesbril Figoline
  Prijs: € 22,95
 11. Leesbril Vista Bonita The Happy Spirit Set
  Prijs: € 22,95
 12. Leesbril Polaroid PLD0022
  Prijs: € 24,95
 13. Leesbril Polaroid PLD0017 R
  Prijs: € 29,50
 14. Leesbril Have a Look Type B
  Prijs: € 34,95
 15. Leesbril Readloop Tradition
  Prijs: € 34,95
 16. Leesbril Proximo PRII060
  Sale
  Leesbril Proximo PRII060
  Prijs: € 14,95
  Normale prijs € 19,95
 17. Leesbril Polaroid PLD0020
  Prijs: € 24,95
Foto-tabel Lijst

Producten 41-60 van 196

Van laag naar hoog sorteren

Dames leesbrillen, van modieus en trendy tot comfortabel en duurzaam

Wat vind je belangrijk? De kleur? De vorm? Het materiaal? In onze webshop vind je alle denkbare leesbrillen. Van eenvoudig tot luxe, van heel betaalbaar tot wat duurder. We verkopen meer merken dan je denkt en wellicht ook meer dan je kent! Van Proximo tot I Need You en van Ray-Ban tot Vista Bonita. Wij durven te zeggen dat we voor iedere vrouw de juist leesbril hebben.

Bij Mijnleesbril weten we hoe belangrijk een leesbril is. Niet alleen als zichtoplossing om vanaf een bepaalde leeftijd ook de kleine lettertjes nog te kunnen lezen, maar ook als onderdeel van je look. Je kunt een leesbril heel eenvoudig aanpassen op je outfit, net zoals je je sieraden en andere accessoires afstemt op je garderobe van die dag of gelegenheid. De juiste leesbril kan het puntje op de i van je outfit zijn! Kies verschillende kleuren die passen bij je kleding. Wij hebben leesbrillen in alle kleuren van de regenboog.

Natuurlijk moet een leesbril ook fijn en comfortabel dragen

Je wilt hem niet duidelijk op je neus voelen zitten en ook mag hij niet knellen. Bij Mijnleesbril vind je voor elk gezicht een passende bril. Onze damesleesbrillen zijn er in vele soorten en maten en uiteraard in veel verschillende sterktes. Houd je van ronde glazen en een dun frame of meer van rechthoekige glazen en een stevig montuur? Wij hebben het allemaal in huis. In ons assortiment vind je voor elk gezicht, in elke vorm, de perfecte leesbril. In heel veel kleuren, modellen en uitvoeringen. Van zakelijk en klassiek, tot hip en sportief. Voor iedere stijl, iedere smaak en iedere wens hebben wij de juiste leesbril.