Brillen met een doorzichtig montuur zijn in! Ze komen overal voorbij en bijna iedereen is er fan van. Dat is heel logisch, want deze brillen zijn makkelijk te combineren en benadrukken de natuurlijke gezichtsvormen. Het leuke aan een transparante bril is dat deze niet alleen maar wit zijn, er zijn genoeg prachtige transparante brillen met vrolijke kleurtinten. Bij mijnleesbril.nl hebben wij genoeg merken die transparante monturen in hun collectie hebben zitten!

 

Vista Bonita

Vista Bonita stond altijd bekend om hun vrolijke vrouwelijke brillen, maar verkoopt sinds kort ook brillen die perfect zijn voor mannen. De Classic, de Nova en de Gafa hebben alle drie unieke transparante kleuren, van zachtroze tot subtiel grijs. Voor een stijlvolle transparante bril moet je zeker bij Vista Bonita zijn!

 

Frank and Lucie

Doorzichtige acetaat monturen zijn vaak favoriet als het op transparante brillen aankomt. Frank and Lucie brillen zijn allemaal van een high-end acetaat gemaakt. Dit uniseks merk beschikt over vele bijzondere kleuren en dus ook een aantal transparante kleuren. Zo heb je de subtiele Soybean, Beach a la Creme en de Island Fantasy, maar ook de blauwe Hazy Harbor en Majorelle Fountain. Er zit voor iedereen wel wat tussen!

 

Have a Look

Dit Deense merk is op zichzelf al een uniek merk, maar het Type B model is er een om van te houden. De twee kleuren zijn opvallend maar zullen zeker niet too much zijn. Het rechthoekige model past ook nog eens op vele gezichten en is van een perfecte kwaliteit!

 

I Need You

I Need You is een van de grootste merken in leesbrillenland, en dat snappen wij! Als je een leesbril zoekt en je kijkt bij I Need You is het bijna onmogelijk om geen perfecte match te vinden. Ook voor de transparant liefhebbers zit er wat tussen; de INY Frozen is echt perfect! Vier pastel kleuren die net dat extraatje bieden die je zoekt. Doordat het model een klassieke rechthoekige vorm heeft, zou hij ook bij vele in de smaak vallen!

 

Randloze brillen

Officieel gezien zijn randloze brillen geen transparante brillen, maar ze vallen net zo subtiel als een transparante bril dat doet! Hij valt niet op, past bij elke outfit en trekken de aandacht van je gezichtvormen niet weg. Eschenbach, Eyebobs en Jaguar hebben een aantal super simpele maar super stijlvolle (half)randloze brillen die een perfecte oplossing bieden als transparante leesbrillen het net niet voor je zijn.